Menu

Vastgoed Rotterdam

Dé specialist in zorgvastgoed en ander vastgoed

Wanneer u wat hulp nodig heeft met zorgvastgoed of ander type vastgoed in Rotterdam, dan helpen de experts van Westvast u graag. Met bijna 20 jaar ervaring in het vak weten we precies waar we op moeten letten. U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk vastgoed advies. Of u nu bij een woningcorporatie of gemeente werkt of woningontwikkelaar bent, we helpen u graag met uw vastgoed. Inmiddels hebben we vele tevreden klanten mogen helpen, zoals ook de referenties op onze site laten zien. Bent u straks de volgende?

Over onze specialisaties in Rotterdam en omstreken

Bij vastgoed komt meer kijken dan u wellicht denkt. Daarom kunnen wij u gedurende het hele proces begeleiden of u helpen met slechts een onderdeel van het vastgoedproject in Rotterdam. U kunt ons inschakelen voor onder meer:

  • Conceptontwikkeling: dankzij ons organiserend vermogen en ruimtelijk-economisch advies kunnen we pragmatische oplossingen geven die u helpen om kansen te ontdekken.
  • Projectmanagement: hierbij ligt het accent op het commerciële vlak, waarbij we het complete projectbureau kunnen vullen of slechts een onderdeel op ons nemen (inclusief budget en planning).
  • Gebiedsontwikkeling: als woningcorporatie of gemeente kunt u bij ons advies krijgen over herstructurering van wijken of het geven van een tweede leven aan bestaande gebouwen in Rotterdam.

Vele tevreden opdrachtgevers

Ons bureau helpt diverse klanten met hun vastgoed, waaronder investeerders en beleggers. Wij kunnen vastgoed advies geven over ieder onderdeel van het project, maar kunnen ook het ontwikkelmanagement van u overnemen. Tevens begeleiden we projecten rond maatschappelijk vastgoed en zorgvastgoed. Dit heeft tot vele tevreden opdrachtgevers in Rotterdam geleid.

Vastgoed Rotterdam - Westvast BV

Uw beste keuze voor vastgoed in Rotterdam

Wij zijn niet het enige bureau dat u advies kan geven over uw vastgoed in Rotterdam. U kunt heel goed voor een ander kiezen, maar we hopen dat u dat niet zult doen:

  • U profiteert in Rotterdam bij ons van bijna 20 jaar ervaring met vastgoed
  • Wij luisteren naar uw wensen als woningontwikkelaar of woningbouwcorporatie
  • We benutten kansen en kunnen kosten besparen doordat we dicht op de markt zitten
  • Ons team hanteert een innovatieve en analytische aanpak, wat resultaat in succes
  • Indien nodig kunnen we onze werkzaamheden binnen een zeer strak tijdschema uitvoeren

Ontvang meer informatie over projectmanagement en ontwikkelmanagement

Heeft u in Rotterdam onze expertise nodig voor woningbouwprojecten of zorgvastgoed? Of vindt u het prettig om advies van een onafhankelijke professional te krijgen voor u een grote investering doet? Dan zijn we u graag van dienst. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Zo bereikt u ons telefonisch via 020-3370477. Geeft u de voorkeur aan een e-mail, dan kan dat ook: info@westvastbv.nl. Wij geven u graag deskundige raad over uw vastgoed in Rotterdam.