Menu

Woningontwikkelaar

Vastgoed: verstand van zaken

Iedere woningontwikkelaar kan terecht bij Westvast voor gedegen en professioneel vastgoed advies. Als bedrijf hebben we bijna 20 jaar praktijkervaring en we weten dan ook precies waar we over praten. We kunnen u niet alleen advies geven, maar ook begeleiden op het vlak van projectmanagement, concept- en gebiedsontwikkeling. In de afgelopen jaren hebben we al menig opdrachtgever, waaronder ook diverse woningontwikkelaars, tevreden weten te stellen. Bent u de volgende?

Drie centrale werkgebieden

Wij kunnen u als woningontwikkelaar op meerdere vlakken van dienst zijn. Onze drie centrale werkgebieden zullen we hieronder nader toelichten:

  • Projectmanagement, waarbij een deel op ons nemen of u complete begeleiding bieden die al kan beginnen bij het aankopen van grond
  • Gebiedsontwikkeling: als woningontwikkelaar is het soms nodig om bepaalde wijken te herstructureren of bestaande gebouwen een nieuwe bestemming te geven
  • Conceptontwikkeling, we helpen u om na te denken over uw visie en strategie

Zo onderscheiden we ons

U bent woningontwikkelaar en wij zijn een bureau dat vastgoed advies biedt. Voor u is het eenvoudig om een ander in te schakelen. Dat de concurrentie heel groot is, beseffen wij ons goed. Daarom doen we iedere dag opnieuw ons best om ons te onderscheiden. Hier profiteert u van:

  • Bij ons staan de waarden innovatie, pragmatisch en realistisch centraal
  • Want wij kunnen scherpe prijzen bieden doordat we dicht op de markt werken
  • U krijgt vooraf een inventarisatie van ons met een realistische planning en kostenopgave
  • Dankzij onze korte lijnen en compacte team kunnen we zelfs krappe deadlines halen
  • Uw wensen staan bij ons namelijk voorop, zodat u altijd een oplossing krijgt die bij u past

Ons advies voor u als woningontwikkelaar?

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft. Bovendien wilt u zeker weten dat u met een betrouwbare partner in zee gaat. Bij vastgoed en woningontwikkeling komen immers flinke investeringen kijken. Laat u overtuigen van ons vakmanschap in een vrijblijvend gesprek. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 020-3370477 of stuur een e-mail naar info@westvastbv.nl. Wij zijn u als woningontwikkelaar graag van dienst!