Menu

Projectmanagement

Gehele begeleiding of gedeeltelijk projectmanagement

Zoekt u een ervaren bureau op het gebied van projectmanagement in het vastgoed? Dan zijn wij van Westvast graag uw volwaardige ontwikkelingspartner. U schakelt ons in voor vastgoedadvies, maar ook voor het projectmanagement. Wij begeleiden u volledig vanaf het eerste initiatief tot de eindoplevering, maar ook slechts een deel op ons nemen behoort tot de mogelijkheden. Zelfstandig of samen met u ontwikkelen we vastgoedprojecten. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Voor ieder onderdeel van een vastgoedproject verzorgt Westvast projectmanagement.

  • Wij zijn in de acquisitie-fase al inzetbaar, bijvoorbeeld bij de aankoop van grond, een prijsvraag of selectie.
  • Heeft u complexe samenwerkingsvormen in gedachten, dan kunnen wij het complete projectbureau invullen of de projectdirecteur leveren.
  • Bij ons ligt het accent altijd op het hoogst haalbare resultaat, waarbij we rekening houden met uw wensen, de gebouwen en de gebruikers.
  • Vooraf inventariseren wij het complete project, wat resulteert in een adequaat plan en een realistische inschatting van de werkzaamheden en tijden.
  • Dankzij meer dan 20 jaar ervaring en kennis kunnen we u tevens onafhankelijk advies geven bij ons projectmanagement.

Renovatie/Verduurzaming

Woningcorporaties kennen een grote verduurzamingsopgave sinds het vaststellen van de doelstellingen uit het Klimaatakkoord. Als het gaat om energetisch verduurzamen van sociale huurwoningen en het toepassen van circulaire maatregelen die woningen (en woonomgeving) klimaatbestendig maken beschikt Westvast over de expertise en de ervaring om de woningen via een projectaanpak te verduurzamen. Zo proberen we de warmtevraag van woningen te beperken, woningen aan te sluiten op een duurzame energiebron, klimaatadaptief en indien mogelijk circulair te renoveren om zo samen de CO2-uitstoot terug te brengen. Uitgangspunt bij de verduurzaming van de woningen is dat dit zowel voor de corporaties als voor huurders betaalbaar moet blijven.

Altijd onafhankelijk advies

Bij vastgoedprojecten draait het om veel geld en dat wilt u goed besteden. Daarom geven wij van Westvast u altijd onafhankelijk advies. Bij ons staat pragmatisch, analytisch en innovatief denken voorop. Alleen op die manier kunnen we maatwerk leveren, dat precies past bij uw situatie en wensen. Hierbij laten we ons niet leiden door andere factoren of bedrijven. Wanneer u bij ons komt voor projectmanagement of onafhankelijk advies, dan vindt u in ons een betrouwbare partner.

Projectmanagement - Westvast BV

Daarom kiest u ons projectmanagement

Heeft u onze inzet nodig? Dan gaan we graag voor u aan de slag. En bent u nog niet overtuigd? Dan geven we u hier een paar redenen om toch voor ons te kiezen. Bij ons profiteert u van onder meer:

  • Bij voorkeur kiezen we voor een duurzame aanpak
  • Dankzij onze compacte organisatie en korte lijnen kunnen we snel schakelen
  • Inmiddels zijn vele opdrachtgevers tevreden over ons projectmanagement
  • We kunnen u ook van dienst zijn bij gebieds- en conceptontwikkeling
  • Doordat we dicht op de markt opereren, houden we onze prijzen laag.

Wilt u ons inschakelen?

Denkt u dat wij de aangewezen partners zijn voor uw projectmanagement? Dan gaan we graag met u in gesprek om te bespreken wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden we u bieden. Wilt u graag eerst vrijblijvend meer informatie? Ook dat kan. Belt u hiervoor naar 020-3370477 of stuurt u een e-mail naar info@westvastbv.nl. Ons team van ervaren medewerkers staat graag voor u klaar. Onze klanten zitten voornamelijk in de regio’s: Haarlemmermeer, Haarlem, Bollenstreek, Purmerend,  Rotterdam en de Leidse regio. Wat kunnen wij voor u en uw projectmanagement betekenen?