Menu

Projectmanagement

Gehele begeleiding of gedeeltelijk projectmanagement

Zoekt u een ervaren bureau op het gebied van projectmanagement in het vastgoed? Wij begeleiden u volledig vanaf het eerste initiatief tot de eindoplevering, maar ook slechts een deel op ons nemen behoort tot de mogelijkheden. Zelfstandig of samen met u ontwikkelen we vastgoedprojecten.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Voor ieder onderdeel van een vastgoedproject kunnen wij het projectmanagement voor u verzorgen. Zo zijn wij bijvoorbeeld in de acquisitie-fase al inzetbaar, bijvoorbeeld bij de aankoop van grond, een prijsvraag of selectie. Heeft u complexe samenwerkingsvormen in gedachten? Dan kunnen wij het complete projectbureau invullen of de projectdirecteur leveren. Vooraf inventariseren wij altijd het complete project, wat resulteert in een adequaat plan, en een realistische inschatting van de werkzaamheden & tijden, waarbij we altijd rekening houden met uw wensen, de omgeving, gebruikers en andere belanghebbenden.

Renovatie/verduurzaming

Woningcorporaties kennen een grote verduurzamingsopgave sinds het vaststellen van de doelstellingen uit het Klimaatakkoord. Westvast beschikt over de expertise en de ervaring om (sociale) huurwoningen via een projectaanpak energetisch te verduurzamen en het toepassen van circulaire maatregelen die woningen (en woonomgeving) klimaatbestendig maken. Zo proberen we de warmtevraag van woningen te beperken, woningen aan te sluiten op een duurzame energiebron, klimaatadaptief en indien mogelijk circulair te renoveren, om zo samen de CO2-uitstoot terug te brengen. Uitgangspunt bij de verduurzaming van de woningen is dat dit zowel voor de huurders als de verhuurders  betaalbaar moet blijven.

Daarom kiest u ons voor uw projectmanagement

Bij vastgoedprojecten draait het om veel geld en dat wilt u goed besteden. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij gaan graag voor u aan de slag. En bent u nog niet overtuigd? Dan geven we u hier een paar redenen om toch voor ons te kiezen. Bij ons profiteert u van onder meer van:

  • Altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies
  • Maatwerk, dat past bij uw situatie en wensen
  • Korte lijnen, flexibiliteit en snel schakelen
  • Pragmatische aanpak en veel kennis en kunde in huis

Denkt u dat wij u van dienst kunnen zijn? Vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wat uw vraag ook is, we nemen ze graag telefonisch of persoonlijk met u door.