Menu

Vastgoed Advies

Uw adres voor vakkundig vastgoed advies

Bent u op zoek naar vastgoed advies waar u echt iets aan heeft? Dan bent u hiervoor bij Westvast op de juiste plek. Wij zijn een team van professionals met bijna 20 jaar ervaring in de vastgoedsector. U vindt bij ons dus vakkundig advies. Maar we kunnen u ook helpen met projectmanagement, concept- en gebiedsontwikkeling. Bij ons vindt u het totale pakket als het gaat om vastgoed. Hoe kunnen wij u op dit vlak verder helpen?

Vastgoed Advies - Westvast BV

Onafhankelijke expertise

Voor ons is het heel belangrijk om onafhankelijk advies te kunnen bieden waar u echt iets aan heeft. Pragmatisch en innovatief, dat is waar wij voor staan. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan een andere organisatie of woningcorporatie. Op die manier kunnen we u eerlijk en gedegen vastgoed advies bieden. Of u nu woningontwikkelaar bent, investeerder, belegger of werknemer van een woningcorporatie, wij kunnen u altijd helpen met onze expertise.

Ook voor andere diensten

Naast advies bieden we u ook nog andere diensten aan voor uw vastgoed. Zo kunnen wij het projectmanagement volledig of slechts deels op ons nemen. Vooraf inventariseren wij het vastgoedproject en maken we een duidelijke planning. Ook schatten we de kosten en benodigde werkzaamheden in. Daarnaast helpen we u met gebieds- en conceptontwikkeling van uw vastgoed. Zo kunnen we een visie en strategie voor u uitdenken of samen met u bepalen hoe we bepaalde wijken kunnen herstructureren. Er is veel mogelijk; laat ons u hierover informeren!

Kies ook voor ons vastgoed advies

In de afgelopen jaren hebben we al vele opdrachtgevers naar volle tevredenheid mogen helpen. Op onze website kunt u referenties vinden van eerdere projecten, zodat u een indruk kunt krijgen van wat we voor u kunnen betekenen. Ook kiest u voor ons, omdat:

  • Wij dicht op de markt werken en daardoor hele scherpe prijzen kunnen hanteren
  • Ons professionele team altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen
  • We dankzij korte lijnen zeer snel kunnen schakelen en krappe tijdschema’s weten te halen
  • U vooraf altijd een realistische planning en inschatting van de kosten en werkzaamheden
  • Uw wensen als klant staan bij ons altijd centraal

Bel of mail ons gerust

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons vakmanschap en maatwerk op het gebied van vastgoed? Wilt u graag dat wij voor u aan de slag gaan? Dan kunt u ons vandaag nog bellen op: 020-3370477. Stuurt u liever een e-mail, dan kan dat ook via info@westvastbv.nl. Of laat via het online contactformulier op onze site een bericht achter en we zullen spoedig reageren. Onze klanten zitten voornamelijk in de regio’s: Haarlemmermeer, Haarlem, Bollenstreek, Purmerend, Rotterdam en de Leidse regio. Onze ervaren en vakkundige professionals voorzien u graag van eerlijk en onafhankelijk vastgoed advies!