Menu

Woningbouwprojecten

Voor hulp of advies met uw woningbouwproject

Wanneer u wel wat hulp of advies bij uw woningbouwprojecten kunt gebruiken, dan kunt u de professionals van Westvast inschakelen. Wij hebben bijna 20 jaar ervaring en zijn daarmee een betrouwbare ontwikkelingspartner. Ons team kan u helpen met het herstructureren van woonwijken of de bouw van nieuwbouwwoningen begeleiden. De afgelopen jaren hebben we vele tevreden opdrachtgevers geholpen met woningbouwprojecten. Bent u de volgende met uw woningbouwprojecten?

Volledig projectmanagement of een deel

U kunt ons op ieder onderdeel van een vastgoedproject inzetten. We kunnen bijvoorbeeld van dienst zijn bij de aankoop van grond, een prijsvraag of de selectie. Heeft u complexe samenwerkingsvormen voor uw woningbouwprojecten, dan kunnen wij de projectdirecteur leveren of het complete projectbureau invullen. Vooraf maken we een adequaat plan voor u en inventariseren we de benodigde werkzaamheden en tijd. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Uw beste keuze voor woningbouwprojecten

Voor uw woningbouwprojecten zijn wij de beste keuze, onder meer om de volgende redenen:

  • Ons aanbod omvat vele diensten voor uw woningbouwprojecten
  • We hanteren scherpe prijzen doordat we dicht op de markt zitten
  • Ook kunnen we klussen in een strak en kort tijdschema klaren
  • Wij werken graag samen mét u en niet boven u, dat is duurzaam
  • Tot slot profiteert u van maar liefst bijna 20 jaar ervaring in het vak

Hoe u contact kunt opnemen

Denkt u dat wij de aangewezen personen zijn om uw woningbouwprojecten te begeleiden of van advies te voorzien? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt ons bellen (020-3370477) of mailen (info@westvastbv.nl). Bij voorkeur plannen we dan een kennismakingsgesprek in, waarin we de mogelijkheden voor een samenwerking onderzoeken. U heeft dan ook alle gelegenheid om vragen te stellen. Wij zorgen altijd voor een maatwerkoplossing voor uw woningbouwprojecten.