Menu

Woningbouwprojecten

Voor hulp of advies met uw woningbouwproject

Wanneer u wel wat hulp of advies bij uw woningbouwprojecten kunt gebruiken, dan kunt u de professionals van Westvast inschakelen. Wij hebben bijna 20 jaar ervaring en zijn daarmee een betrouwbare ontwikkelingspartner. Ons team kan u helpen met het herstructureren van woonwijken of de bouw van nieuwbouwwoningen begeleiden. De afgelopen jaren hebben we vele tevreden opdrachtgevers geholpen met woningbouwprojecten. Bent u de volgende met uw woningbouwprojecten?

Volledig projectmanagement of een deel

U kunt ons op ieder onderdeel van een vastgoedproject inzetten. We kunnen bijvoorbeeld van dienst zijn bij de aankoop van grond, een prijsvraag of de selectie. Heeft u complexe samenwerkingsvormen voor uw woningbouwprojecten, dan kunnen wij de projectdirecteur leveren of het complete projectbureau invullen. Vooraf maken we een adequaat plan voor u en inventariseren we de benodigde werkzaamheden en tijd. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Gebieds- en conceptontwikkeling

Gaat het om gebiedsontwikkeling, dan kunnen we u helpen om duurzaam te bouwen voor toekomstige generaties. Bestaande werken worden hergestructureerd en gebouwen krijgen een tweede bestemming. Daarnaast leveren wij visie en strategie bij het maken van keuzes voor uw woningbouwprojecten. Hierbij gaan we altijd voor een maatwerkoplossing, waarbij we ons richten op het ontdekken van kansen. Organiserend vermogen helpt ons om de beste resultaten te behalen.

Woningbouwprojecten - Westvast BV

Uw beste keuze voor woningbouwprojecten

Voor uw woningbouwprojecten zijn wij de beste keuze, onder meer om de volgende redenen:

  • Ons aanbod omvat vele diensten voor uw woningbouwprojecten
  • We hanteren scherpe prijzen doordat we dicht op de markt zitten
  • Ook kunnen we klussen in een strak en kort tijdschema klaren
  • Wij werken graag samen mét u en niet boven u, dat is duurzaam
  • Tot slot profiteert u van maar liefst bijna 20 jaar ervaring in het vak

Hoe u contact kunt opnemen

Denkt u dat wij de aangewezen personen zijn om uw woningbouwprojecten te begeleiden of van advies te voorzien? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt ons bellen (020-3370477) of mailen (info@westvastbv.nl). Bij voorkeur plannen we dan een kennismakingsgesprek in, waarin we de mogelijkheden voor een samenwerking onderzoeken. U heeft dan ook alle gelegenheid om vragen te stellen. Onze klanten zitten voornamelijk in de regio’s: Haarlemmermeer, Haarlem, Bollenstreek, Purmerend, Rotterdam en de Leidse regio. Wij zorgen altijd voor een maatwerkoplossing voor uw woningbouwprojecten.