Menu

Tendermanagement

Volledige begeleiding of gedeeltelijk tendermanagement

Hulp of advies nodig bij het winnen van een aanbesteding? Of juist bij het in de markt zetten van een aanbesteding namens de gemeente? Wij kunnen het allemaal en zullen u daarin van begin tot eind kunnen begeleiden.

Marktpartijen

Wij zijn een ervaren partij als het gaat om het begeleiden van marktpartijen bij het inschrijven op tenders voor met name woningbouw en winkelcentra. Door een nauwe samenwerking met de marktpartij zal ook de specifieke kennis, die binnen deze marktpartij aanwezig is, goed tot zijn recht komen bij de indiening. Door het spiegelen van onze kennis en ervaring van de markt tijdens de tender, ontstaat er een sterke visie op de opgave. Samen met de marktpartij bepalen we de juiste strategie in relatie tot de uitvraag van de aanbestedende dienst. Hierbij spelen creativiteit, duurzaamheid en innovatie een belangrijke rol. Westvast maakt marktanalyses, stelt in goed overleg met de marktpartij het ontwerpteam samen en, indien van toepassing, ondersteunt bij het uitwerken van een bieding. Wij leggen de nadruk tijdens de tender op het ontzorgen, het afstemmen van de verschillende benodigde disciplines en het bewaken van de voortgang.

Gemeenten

Westvast treedt ook op als adviseur voor gemeenten bij het in de markt zetten van een tender onder marktpartijen. Onze kracht uit zich dan in het verkrijgen van een goede aansluiting van de uitvraag bij de desbetreffende markt en daardoor een hoge en kwalitatief goede respons vanuit de markt.

Daarom kiest u ons voor uw tendermanagement

De looptijd van een tender legt vaak voor een korte periode een behoorlijk beslag op de interne organisatie van uw bedrijf of organisatie. Wanneer u ons inschakelt kunnen wij voor u de tender in zijn geheel of op specifieke onderdelen beoordelen, uitwerken en indienen.

Denkt u dat wij u van dienst kunnen zijn? Vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wat uw vraag ook is, we nemen ze graag telefonisch of persoonlijk met u door.