Menu

Ontwikkelmanagement

Altijd een maatwerkoplossing in ontwikkelmanagement

Voor betrouwbaar en professioneel ontwikkelmanagement moet u bij de experts van Westvast zijn. Wij leveren altijd een maatwerkoplossing, waarbij ons advies gericht is op het vaststellen van de problemen. Vervolgens ontdekken we de kansen en mogelijkheden. Ons doel is om vraagstukken integraal te benaderen en vraaggericht te denken. Kiest u ons voor uw ontwikkelmanagement, dan kunt u rekenen op een groot organiserend vermogen, pragmatische oplossingen en ruimtelijk-economisch advies. En uiteraard sluit dit alles naadloos aan op uw eigen en specifieke situatie.

Respect voor gebiedsontwikkeling

Zoals u weet, is de woningmarkt volop in beweging. Daarom is het steeds belangrijker om goede oplossingen te vinden. Geen wonder dat duurzaam bouwen voor toekomstige generaties steeds belangrijker wordt. Ook worden wijken geherstructureerd en krijgen bestaande gebouwen een nieuwe bestemming, omdat er geen ruimte is voor nieuwbouw. Wij adviseren u met ons ontwikkelmanagement bij een gebiedsgerichte aanpak, waarbij we respectvol omgaan met de samenleving, het gebied, het gebouw en uw wensen.

Visie bij conceptontwikkeling

Onderdeel van ons ontwikkelmanagement is conceptontwikkeling, waarbij we u helpen om juist en tijdig te anticiperen op ontwikkelingen. Samen met ons ontwikkelt u een visie en strategie die u helpt om de juiste keuzes te maken. Wij ondersteunen onderzoek naar nieuwe en innovatieve concepten. Ook geven we advies en ondersteunen we bijvoorbeeld met het opzetten van een herstructureringsmaatschappij. Tot slot kunnen we tevens onze expertise inzetten voor het maken van een businessplan.

Ontwikkelmanagement - Westvast BV

Uw expert in ontwikkelmanagement

In de wereld van het vastgoed gaat het vaak om grote gebouwen en veel geld. Daarom wilt u niet zomaar hulp op het vlak van ontwikkelmanagement. U wilt een betrouwbare- en ervaren partner op wie u kunt rekenen. Bij ons zit u dan helemaal goed. Wij zijn uw expert en beste keuze als het gaat om ontwikkelmanagement, want:

  • Onze prijzen zijn relatief laag doordat we dicht op de markt opereren
  • Snelle deadlines en strakke tijdschema’s zijn voor ons geen probleem
  • U profiteert bij ons van al bijna 20 jaar aan kennis en ervaring
  • Wij gaan net een stap verder en denken eerst aan onze klanten
  • Deze werkwijze heeft al vele tevreden opdrachtgevers opgeleverd

Wij informeren u graag over ontwikkelmanagement

Denkt u dat wij u van dienst kunnen zijn bij het ontwikkelmanagement van uw vastgoed? Of wilt u graag vrijblijvend advies van onze experts? Wat uw wensen ook zijn, we nemen ze graag telefonisch of persoonlijk met u door: 020-3370477. Wilt u liever een e-mail sturen, dan kan dat naar info@westvastbv.nl. We hebben tevens een online contactformulier dat u kunt invullen. Ons team reageert dan spoedig. Onze klanten zitten voornamelijk in de regio’s: Haarlemmermeer, Haarlem, Bollenstreek, Purmerend, Rotterdam en de Leidse regio. Voor ontwikkelmanagement moet u bij de experts van Westvast zijn!