Menu

Vastgoedproject

Altijd tot een goed einde

Heeft u een vastgoedproject, waarbij u graag wat begeleiding of advies bij wilt? Dan kunt u ons van Westvast gerust inschakelen. Wij gaan met plezier voor u aan de slag, want wij zijn experts in vastgoed. Bij ons vindt u eerlijk en onafhankelijk advies. We kunnen tevens uitvoerend voor u aan de slag gaan, bijvoorbeeld met het projectmanagement. Dit kunnen we volledig van uw overnemen of u kunt een onderdeel aan ons besteden. Welk vastgoedproject u ook heeft, wij brengen deze altijd tot een goed einde!

Vastgoedproject - Westvast BV

Meer over onze werkgebieden in vastgoedprojecten

Of uw vastgoedproject nu een klein winkelpand betreft of een heel flatgebouw, wij weten precies wat hierbij komt kijken. Om onze diensten inzichtelijk te maken, leggen we u hieronder onze werkgebieden uit:

  • Projectmanagement: u ons bij de eerste stappen al betrekken, zoals de aankoop van grond. Verder kunnen wij het complete projectbureau vullen of de projectdirecteur leveren.
  • Conceptontwikkeling: wij denken met u mee over een visie en strategie die bij u en uw vastgoedproject passen. Ons doel is u tevreden te stellen.
  • Onafhankelijk advies: doordat wij niet aangesloten zijn bij een andere organisatie kunnen wij eerlijk advies geven. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent.
  • Gebiedsontwikkeling: samen denken we met u mee over de mogelijkheden van herstructurering van bestaande wijken of het inrichten van bestaande gebouwen voor een nieuwe bestemming.

Uw vastgoedproject in goede handen

Tevreden opdrachtgevers, daar doen we iedere dag opnieuw onze best voor. Pas wanneer u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom doen we net dat beetje extra voor u en uw vastgoedproject en daar profiteert u van:

  • Lage prijzen, doordat we dicht op de markt kunnen opereren
  • Resultaten op maat, want we houden uw wensen scherp in het oog
  • Snelle deadlines zijn voor ons geen enkel probleem dankzij onze korte lijnen
  • Complete dienstverlening, bij ons kunt voor verschillende diensten terecht
  • Kennis van zaken, want we zitten al bijna 20 jaar in het vak en weten hoe alles werkt

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in wat we voor u en uw vastgoedproject kunnen betekenen? Of bent u nog niet helemaal overtuigd? In dat laatste geval adviseren we u om op onze site naar voorbeelden van eerder werk te kijken. Dat geeft u mogelijk al een indruk van wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ook altijd vrijblijvend advies inwinnen voor uw vastgoedproject. Dit kan telefonisch: 020-3370477. Wilt u liever mailen, dan kan dat naar info@westvastbv.nl. Onze klanten zitten voornamelijk in de regio’s: Haarlemmermeer, Haarlem, Bollenstreek, Purmerend, Rotterdam en de Leidse regio. Wij hopen dat u ons kiest voor uw vastgoedproject, want dan bent u verzekerd van oplossingen op maat die bij uw situatie passen.