Menu

Vastgoed Purmerend

Experts in zorgvastgoed en andere vastgoed zaken

Bent u op zoek naar onafhankelijk vastgoed advies voor uw vastgoed in Purmerend? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij de professionals van Westvast. Of het nu gaat om zorgvastgoed of een ander vastgoedproject, wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van onder andere ontwikkelmanagement en projectmanagement. Wij hebben bijna 20 jaar ervaring in het vak en kennen vrijwel iedere woningcorporatie en woningontwikkelaar. Onze specialisten weten precies hoe ze woningbouwprojecten moeten begeleiden en tot een goed einde kunnen brengen. Waar wilt u ons in Purmerend voor inschakelen?

Waar wij goed in zijn

Wij zijn voor verschillende doeleinden in te huren als bureau op het gebied van vastgoed advies. Zo kunt u ons inschakelen voor uw projectmanagement. U kunt ons het gehele vastgoedproject laten verzorgen of slechts een onderdeel ervan. Ook denken we graag met u mee over gebiedsontwikkeling en bijvoorbeeld het herstructureren van wijken. Dit doen we voornamelijk wanneer u werkzaam bent bij een woningcorporatie in Purmerend. Tot slot zijn we bijzonder goed in conceptontwikkeling, waarbij we een sterke visie en strategie ontwikkelen bij u, uw vastgoed en uw organisatie past.

Vastgoed Purmerend - Westvast BV

Advies over vastgoed in Purmerend

Als experts in vastgoed geven wij graag onafhankelijk advies. Wij zijn niet aangesloten of op andere wijze afhankelijk van andere organisaties, waardoor wij onze klanten optimaal van vastgoed advies kunnen voorzien. Onze lijnen zijn kort dankzij onze compacte organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen en u in een mum van tijd helpen in Purmerend.

Onze werkwijze bij projectmanagement, ontwikkelmanagement en meer

Westvast is niet het enige bedrijf dat zich bezighoudt met vastgoed in Purmerend. U kunt dus heel goed voor een ander bureau kiezen, maar daarmee zult u zichzelf en uw portemonnee tekortdoen:

  • Dankzij een slimme werkwijze dicht op de markt kunnen we hele scherpe prijzen hanteren
  • U kunt referenties nalezen van klanten die erg tevreden waren over ons vastgoed advies en meer
  • Onze werkwijze in Purmerend is pragmatisch en innovatief, we luisteren goed naar uw wensen
  • Wij bieden u een complete begeleiding van A tot Z, waarbij we echt naast u staan en niet boven u
  • Wij beschikken over 20 jaar expertise met vastgoed en houden ons dagelijks bezig met de laatste ontwikkelingen

Vraag gerust om meer informatie over woningbouwprojecten

Wanneer u nog vragen heeft woningbouwprojecten, zorgvastgoed, ontwikkelmanagement, vastgoedmanagement, differentiatie of over andere zaken omtrent uw vastgoedproject, dan helpen we u graag. Ook als woningcorporatie of woningontwikkelaar van vastgoed kunt u bij ons terecht in Purmerend. Voor vrijblijvend advies en meer informatie kunt u bellen naar 020-3370477. Maar u mag ook mailen naar info@westvastbv.nl. Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn bij zorgvastgoed, ontwikkelmanagement of projectmanagement. Voor uw vastgoed in Purmerend zijn wij de beste keuze!