Menu

Vastgoed Leidse regio

Maatwerk voor uw vastgoed in de Leidse regio

Heeft u vastgoed in Leidse regio? Dan weet u dat het bij woningbouwprojecten om veel geld kan gaan. Het is daarom belangrijk om een betrouwbare partner in te schakelen voor vastgoed advies. Wij van Westvast kunnen u dan uitstekend begeleiden. Of u ons voor het volledige vastgoedproject wilt inschakelen of slechts een onderdeel ervan en of het nu gaat om zorgvastgoed of om vastgoed advies, alles is mogelijk. Wij leveren altijd een oplossing op maat, die volledig aan uw wensen in de Leidse regio voldoet. Wat kunnen we voor u betekenen?

Hier kunnen we u mee ondersteunen

We kunnen u op veel manieren helpen als het gaat om vastgoed. Onze diensten verdelen we onder in drie hoofdgebieden, namelijk:

  • Projectmanagement: we kunnen hierbij een onderdeel van u overnemen of juist het complete projectmanagement voor u verzorgen. Hierbij krijgt u altijd een heldere planning en inschatting van de kosten.
  • Gebiedsontwikkeling: ons team heeft hierbij respect voor het gebied, de bewoners, gebouwen en de samenleving. Samen onderzoeken we welke opties er zijn om een wijk te herstructureren of een gebouw een tweede leven te geven.
  • Conceptontwikkeling: dankzij bijna 20 jaar ervaring met vastgoed hebben we een pragmatische en innovatieve visie ontwikkeld, die we kunnen uitwerken tot een strategie die bij uw wensen past. Hierbij werken we nauw samen met woningcorporatie en woningontwikkelaar.

Over vastgoed in de Leidse regio

U bent niet de eerste die van onze diensten gebruik maakt in de Leidse regio. Inmiddels hebben we al vele woningcorporaties, woningontwikkelaars, gemeenten, investeerders en beleggers van onafhankelijk vastgoed advies mogen voorzien. We gaan graag aan de slag voor u! Op onze site vindt u referenties van onze tevreden opdrachtgevers lezen, die onze innovatieve en pragmatische aanpak waarderen. Doordat we korte lijnen hebben, kunnen we snel schakelen. En dat komt uw vastgoed ten goede!

Vastgoed Leiden - Westvast BV

Daar wilt u toch ook van profiteren?

Bij een vastgoedproject wilt u zeker weten dat alles goed geregeld wordt. Wij zorgen ervoor dat u in de Leidse regio niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bovendien profiteert u van vele voordelen:

  • Onze lijnen zijn kort, waardoor we projecten snel en op tijd afronden
  • Wij hebben maar liefst 20 jaar aan kennis en ervaring met vastgoed
  • Uw wensen als woningontwikkelaar staan bij ons centraal en we luisteren goed
  • Doordat we dicht op de markt opereren, kunnen we de prijzen laag houden
  • Ons team staat niet boven u, maar naast u voor het beste resultaat

Neem contact met ons op voor vastgoed advies op maat

Wilt u graag onze hulp voor uw vastgoed in de Leidse regio? Of heeft u interesse in zorgvastgoed of bepaalde woningbouwprojecten waarvoor u gebruik wilt maken van onze expertise? Dan hopen we dat u snel contact met ons opneemt, zodat we aan de slag kunnen gaan. Of het nu gaat om vastgoedmanagement, zorgvastgoed, woningbouwprojecten, ontwikkelmanagement of differentiatie, onze collega Ruud Riethoven maakt graag met u een afspraak. Hij is telefonisch te bereiken op 020-3370477. U mag Ruud ook mailen: r.riethoven@westvastbv.nl voor meer informatie over projectmanagement of andere zaken om het gebied van ontwikkelmanagement in de Leidse regio. Ons team helpt u graag en daarbij houden we uw wensen voor uw vastgoed in de Leidse regio scherp in het oog!