Menu

Vastgoed Haarlem

Altijd onafhankelijk advies

Heeft u hulp nodig met het ontwikkelen van vastgoed in Haarlem? Dan zijn wij van Westvast graag uw ontwikkelingspartner in vastgoed. We kunnen u op diverse manieren van dienst zijn. Zo kunt u ons inschakelen voor vastgoed advies op ieder onderdeel van een vastgoedproject. Ook hebben we ervaring met woningbouwprojecten, maatschappelijk vastgoed en zorgvastgoed in Haarlem en omstreken. U krijgt altijd onafhankelijk vastgoed advies.

Onze werkgebieden

U kunt ons bureau op het gebied van vastgoed voor diverse diensten inschakelen. Samengevat kunt u bij ons terecht voor onder meer:

  • Gebiedsontwikkeling: wij ondersteunen u als woningcorporatie, zorginstelling of gemeente bij een gebiedsgerichte aanpak. Hierbij denken we ook aan de belangen van de samenleving, het gebied, het gebouw en de gebruiker(s).
  • Conceptontwikkeling: u vindt bij ons in Haarlem visie en strategie bij het maken van keuzes. Ook doen we onderzoek naar innovatieve concepten en benaderen we vraagstukken integraal.
  • Projectmanagement: voor ieder onderdeel van een vastgoedproject kunt u ons inhuren, zoals bij de aankoop van grond of complexe vormen. De nadruk ligt op het commerciële aspect. Vooraf krijgt u een adequaat plan en inschatting van de kosten.
  • Wij kunnen de differentiatie in vastgoed onderbrengen in een efficiënte integrale vastgoedvisie.

Zeer complete begeleiding

Gaat het om vastgoed advies in Haarlem, dan kunnen we bijvoorbeeld woningbouwprojecten begeleiden. We kunnen dit volledig voor u verzorgen: van het eerste initiatief tot de eindoplevering. Ook ontwikkelen we zelfstandig, of samen met u, een vastgoedproject. Op onze website kunt u referenties van onze opdrachtgevers opvragen. In Haarlem werkten we onder meer samen met een woningcorporatie, woningontwikkelaar, belegger en investeerder.  Of het gaat om woningbouwprojecten, vastgoedmanagement, zorgvastgoed, ontwikkelmanagement of differentiatie, wij gaan graag voor u aan de slag in Haarlem.

Vastgoed Haarlem - Westvast BV

Daarom kiest u voor ons

Uiteraard kunt u ook een andere expert op het gebied van vastgoed advies inschakelen. Toch hopen we dat u voor ons zult kiezen, want dan profiteert u van:

  • Wij hebben in Haarlem bijna 20 jaar ervaring in huis
  • U kunt alles aan ons overlaten of samen met ons aan de slag gaan
  • Omdat we dicht op de lokale markt opereren, kunnen we kostenbesparend werken
  • Onze aanpak is pragmatisch, innovatief en analytisch
  • Wij werken niet voor u, maar samen met u als het gaat om vastgoed

Vastgoed advies in Haarlem nodig?

Wilt u als woningontwikkelaar graag hulp bij het projectmanagement van woningbouwprojecten of zorgvastgoed? Bent u op zoek naar onafhankelijk vastgoed advies? In beide gevallen bent u hiervoor bij ons op de juiste plek in Haarlem. Onze professionals helpen u graag. Voor contact kunt u bellen naar 020-3370477 of een e-mail sturen naar info@westvastbv.nl. Wat kunnen we op het gebied van vastgoed in Haarlem voor u betekenen?