Menu

Vastgoed Bollenstreek

Ondersteuning en begeleiding bij vastgoed Bollenstreek

Wanneer u vastgoed in de Bollenstreek bezit, dan wilt u hier professionele ondersteuning en begeleiding bij. Er komt immers veel geld bij kijken. Wij van Westvast snappen heel goed dat u hiervoor een betrouwbare partij wilt inschakelen. Daarom zijn wij u met onze 20 jaar ervaring graag van dienst. Wilt u graag dat we een vastgoedproject voor u begeleiden in de Bollenstreek? Of heeft u slechts voor een enkel onderdeel onze inzet nodig? Wij draaien onze hand niet om en gaan graag in de slag met ontwikkelmanagement en projectmanagement in de Bollenstreek en omgeving.

Vastgoed Delft - Westvast BV

Onze diensten

Vastgoed is onze specialiteit, waar we veel kennis over hebben. U kunt ons onder meer vragen voor het volgende in de Bollenstreek:

  • Hulp bij het herstructureren van wijken of gebouwen een tweede leven geven (gebiedsontwikkeling, wij denken hier graag over mee en geven vastgoed advies)
  • Complete begeleiding van uw vastgoedproject of een onderdeel hiervan, altijd inclusief planning en inschatting van de kosten (projectmanagement)
  • Voor woningcorporatie of woningontwikkelaar kunnen we een visie en strategie ontwikkelen voor de toekomst, die past bij gebouwen, bewoners en uw organisatie in de Bollenstreek
  • De differentiatie in vastgoed kan door ons ondergebracht worden in een integrale vastgoedvisie.

Snel schakelen

Wij hebben inmiddels al vele tevreden opdrachtgevers in de Bollenstreek en de rest van Nederland mogen helpen. Zo hebben wij mening woningcorporatie mogen adviseren en hebben wij veel kennis en ervaring met zorgvastgoed. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u op onze site de referenties doorlezen. Op die manier krijgt u een idee van wat wij op het gebied van ontwikkelmanagement en projectmanagement kunnen betekenen. U bent altijd verzekerd van onze pragmatische en innovatieve aanpak, waarbij we snel kunnen schakelen dankzij korte lijnen.

Daarom kiest u ons voor uw vastgoed in de Bollenstreek

Heeft u hulp nodig met uw vastgoedproject of woningbouwprojecten? Wat u ook wenst, wij kunnen u vakkundig hulp bieden als het gaat om uw vastgoed in de Bollenstreek. Kiest u voor ons, dan profiteert u ook nog eens van de volgende voordelen:

  • Gegarandeerd kennis en ervaring dankzij 20 jaar in het vastgoed
  • Scherpe tarieven doordat we dicht op de markt opereren
  • Topresultaten: wij werken samen met u en niet boven u
  • Heldere en transparante werkwijze dankzij planning en kostenplaatje vooraf
  • Strakke tijdschema’s zijn voor ons compacte team geen probleem

Wanneer u contact wilt opnemen

Onze professionals staan klaar voor vrijblijvend vastgoed advies of gedegen ontwikkelmanagement of projectmanagement dat voldoet aan uw wensen. Of u nu een woningontwikkelaar, investeerder in vastgoed bent of een woningcorporatie of zorgvastgoed vertegenwoordigt, wij helpen u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-3370477. Of u kunt ons mailen: info@westvastbv.nl. Tevens hebben we een online contactformulier waarop u een berichtje kunt achterlaten. Uw vastgoed in de Bollenstreek is bij ons in de juiste handen.