Menu

Zorgvastgoed

Hulp met uw zorgvastgoed

Steeds meer mensen investeren en beleggen in zorgvastgoed. Heeft u hier geen verstand van, dan is het goed om u te laten voorlichten door een professional, zoals Westvast. Wij hebben bijna 20 jaar ervaring en weten dus precies waar we op moeten letten. Ook wanneer u verstand van vastgoed heeft, kunnen wij u van dienst zijn met onder meer concept- en gebiedsontwikkeling en projectmanagement. Maar ook voor vastgoedadvies zit u bij ons goed.

Wat is zorgvastgoed?

Zoals de naam al zegt, wordt zorgvastgoed gebruikt door zorginstellingen. Hierbij kunt u denken aan ziekenhuizen, zorgcomplexen, aanleunwoningen en verzorgingstehuizen. Volgens schattingen werd in 2013 maar liefst 120 miljoen euro belegd in zorgkapitaal. In 2014 was dit bedrijf al drie keer zo hoog. Kortom, er gaat dus veel geld om in het zorgvastgoed en wij van Westvast helpen u graag om de best mogelijke keuzes te maken.

Zorgvastgoed - Westvast BV

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Wilt u gaan investeren in zorgvastgoed, dan kunnen we u op diverse manieren van dienst zijn. Allereerst geven we uiteraard vrijblijvend advies over wat een goede investering is en wat niet. Wilt u vervolgens het gebouw gaan ontwikkelen, dan denken we graag met u mee over de juiste strategie. Ook kunt u ons inschakelen voor het volledige projectmanagement of een deel ervan. Wij kunnen u op verschillende manieren met uw zorgvastgoed helpen.

Specialist met 20 jaar ervaring

Hoewel we ervaring hebben met vastgoedprojecten in het algemeen, zijn we bijzonder gespecialiseerd in zorgvastgoed. Daardoor weten we precies wat er speelt. Bovendien hebben we bijna 20 jaar ervaring. Maar dat zijn niet de enige redenen om voor ons te kiezen:

  • Onze prijzen houden we heel scherp doordat we dicht op de markt zitten
  • U vindt bij ons altijd eerlijk en onafhankelijk advies dat aansluit op uw situatie
  • Wij kunnen snel aan de slag dankzij een compact team en korte lijnen
  • Vooraf ontvangt u altijd een heldere planning en een kostenopgave
  • Vele tevreden klanten door heel het land gingen u al voor bij ons bedrijf

Wij staan voor u klaar

Wilt u graag gebruikmaken van onze expertise op het vlak van zorgvastgoed? Dan staan wij graag voor u klaar. U kunt voor vrijblijvend advies of meer informatie bellen naar 020-3370477 of stuurt u ons een e-mail via info@westvastbv.nl. Maakt u ook gelijk direct een vrijblijvende afspraak? Wij kunnen u dan informeren over onze werkwijze en de diverse mogelijkheden voor uw situatie. Onze klanten zitten voornamelijk in de regio’s: Haarlemmermeer, Haarlem, Bollenstreek, Purmerend,  Rotterdam en de Leidse regio. Ons ervaren en vakkundige team zorgt ervoor dat uw zorgvastgoed bij ons de beste adviezen krijgt!