Menu

Met het leggen van een funderingsbalk is officieel gestart met de bouw van 25 woningen in het project Waterfront te Lelystad. Vertegenwoordigers van de ontwikkelaar, de gemeente, de particuliere beleggers en de bouwer voerden deze feestelijke handeling op 8 mei 2018 uit.

Westvast heeft namens de particuliere beleggers bemiddeld en de portefeuille ingekocht. Tijdens de uitvoering van de bouw gaat Westvast de contractuele afspraken en de kwaliteit van het werk bewaken. Om zo tot de gewenste- en het optimale eindresultaat voor haar opdrachtgever te komen.

Het project Waterfront bestaat uit 25 grondgebonden vrije sector huurwoningen uit de BAM Wooncollectie die worden afgenomen door twee particuliere beleggers. De woningen worden aardgasvrij uitgevoerd en hebben een EPC van minder dan 0,26. De woningen worden voorzien van een luxe keuken, sanitair en vloerverwarming op alle verdiepingen voor maximaal comfort.

REBO gaat het verhuurproces begeleiden en neemt de woningen na oplevering in beheer.

BAM Wonen verwacht de woningen eind 2018 op te leveren.

Waterfront is een deelplan in de nieuwe woonwijk Warande. Deze nieuwe woonwijk is onderdeel van deelplan twee, een nieuw woongebied van meer dan 3600 woningen in het zuiden van de gemeente Lelystad. Het gebied ligt naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.