Menu

Stagiair Medewerker Bedrijfsvoering (Management Assistent/Business Support) – BOL of BBL

Wie zijn wij?

Westvast is een adviesbureau op het gebied van vastgoedontwikkelingen en bestaat al meer dan 20 jaar. We zijn gevestigd in Hillegom en actief in voornamelijk de Randstad. Op meerdere disciplines binnen vastgoedprojecten worden onze adviseurs ingezet en doen dit voor marktpartijen, beleggers, zorginstellingen, gemeenten, onderwijsinstellingen en woningbouwcorporaties.

Omdat we de ambitie hebben om het bedrijf de aankomende jaren nog verder te laten groeien, zijn wij op zoek naar een stagiair die wil bijdragen aan die groei.

Wie ben jij?

Jij bent een energieke student, leergierig en gemotiveerd om van alles aan te pakken wat op jouw pad komt. Dat kan variëren van operationele taken rondom het organiseren van het kantoor/de werkomgeving, tot het organiseren van (team)bijeenkomsten.  Ook lever je ondersteunende marketingactiviteiten en verschillende HR- en administratieve taken/handelingen. Je werkt nauw samen met de manager bedrijfsvoering (directielid) en bent samen de spil van het bedrijf en een aanspreekpunt voor de medewerkers.  Je communicatieve vaardigheden spelen daarom een belangrijke rol en je hebt de ambitie om waar mogelijk te groeien naar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Wat bieden wij?

Je wordt onderdeel van een gezellig en compact team met zowel jong talent als veel ervaring. Je krijgt goede begeleiding en ruimte om te groeien en je potentieel te benutten. Dagelijks hebben wij vers fruit en andere (gezonde) snacks en regelmatig organiseren we verschillende (teambuildings) activiteiten waarbij we het leuk vinden dat jij ook aanwezig bent als onderdeel van het team. Uiteraard bieden we ook een stagevergoeding.

De sollicitatieprocedure in het kort:

Heb jij interesse in deze functie? Neem dan contact op met Annelie Klaassen via a.klaassen@westvastbv.nl of telefonisch via 020-3370477. Wij geven jou altijd binnen 2 dagen een reactie.