Menu
  • Callisto in verkoop - Westvast BV

30 Appartementen
PURMEREND – Callisto in verkoop

Vrijdag 15 maart 2013 is de verkoop van 30 appartementen van het project Callisto te Purmerend van start gegaan!! Het project behelst een binnenstedelijke herstructurering aan de Kometenstraat te Purmerend. De locatie van de voormalige dansschool is her ontwikkeld tot een appartementencomplex bestaande uit 30 sociale koopappartementen met een overdekte stallingsgarage.

Initiatiefnemer en verkopende partij is Algemene Woningbouwvereniging Monnickendam (AWM). Voor de realisatie heeft AWM Huib Bakker Bouw te Heemstede gecontracteerd welke de aannemingsovereenkomsten volgens Woningborg met de kopers zal sluiten.

Ten opzichte van de vraagprijs heeft AWM een kortingsregeling getroffen waarbij de VON prijzen bereikbaar worden voor de lagere inkomens. Het kwaliteitsniveau van het appartementencomplex is hoog en de aantrekkelijke verkoopprijzen maken de appartementen daarmee uitstekend geschikt voor starters. Voor meer informatie zie ook; http://www.callistowonen.nl

Westvast B.V. heeft namens AWM het complete projectmanagement verzorgd en behartigd tevens de belangen van AWM tijdens de verkoopprocedure en de realisatie van het project.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Wessel.