Menu

Portefeuillemanagement

Meer dan alleen advies

U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor advies over portefeuillemanagement. Maar we gaan in onze service verder dan dat. Zo kunt u ons ook voor vervolg opdrachten inschakelen. Wilt u bijvoorbeeld oude gebouwen een nieuwe bestemming geven, dan denken wij hierover graag met u mee. Of wilt u een visie en strategie uitstippelen? Ook dan zijn wij u van dienst. Doordat wij diverse diensten onder hetzelfde dak aanbieden, hoeft u geen ander bureau in te schakelen en dat is wel zo efficiënt en daadkrachtig.

Vele tevreden opdrachtgevers

Of u nu bij een gemeente of woningcorporatie werkt, of investeerder of belegger bent, wij zijn van mening dat differentiatie (in de breedste zin van het woord) voor iedereen mogelijk is. U kunt dit ook zien aan voorbeelden van ons eerdere werk op onze site. Dit geeft u een indruk van wat we voor u kunnen betekenen. Bij differentiatie staat het leveren van maatwerk voor ons altijd voorop. Het is belangrijk dat u tevreden bent over onze diensten, pas dan zijn wij het ook.

5 redenen om ons te kiezen

U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met de differentiatie van uw vastgoed. Toch raden we u dat niet aan. Maak gebruik van onze diensten en profiteer van de volgende voordelen:

  • Wij hanteren zeer scherpe tarieven, zodat onze inzet zichzelf weer terugverdient
  • Dankzij ons compacte team en korte lijnen klaren we uw opdracht snel
  • Vooraf ontvangt u altijd een haalbare planning en overzichtelijke kostenopgave
  • U maakt de keuze: u schakelt ons in voor een deel van het project of voor het gehele project.
  • Gaat het om differentiatie, dan hebben we ons met 25 jaar ervaring zeker bewezen!

Onderzoek de mogelijkheden

Wilt u graag de mogelijkheden onderzoeken voor differentiatie van uw vastgoedportefeuille? Dan denken wij hierover graag met u mee. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u meer over wat er mogelijk is en hoe wij werken. U kunt voor een afspraak bellen naar 020-3370477 of een e-mail zenden naar info@westvastbv.nl. Laat ons voor u onderzoeken welke opties u heeft en welke voordelen differentiatie en portefeuillemanagement voor uw situatie heeft.