Menu
  • Oranjezicht - Westvast BV
  • Oranjezicht - Westvast BV

Sleutels overhandigd
MONNICKENDAM – 22 woningen Oranjezicht opgeleverd

Na de officiële start van de realisatie middels het slaan van de eerste paal op 19 oktober 2011 heeft de bouwkundig aannemer in december 2012 het project Oranjezicht te Monnickendam aan Algemene Woningbouwvereniging Monnickendam (AWM) opgeleverd.

Het project behelst een binnenstedelijke herstructurering binnen Monnickendam en het complex bestaat uit 17 sociale huurappartementen, 5 Koopgarant appartementen en een overdekte stallingsgarage. De appartementen worden verwarmd en gekoeld middels een collectieve duurzame energie installatie.

Doordat het realisatietraject naar wens en volgens planning is verlopen hebben de 17 huurders van AWM en de kopers van de 5 koopgarantwoningen voor de kerstvakantie de sleutels van de woningen overhandigd gekregen.
De bewoners zijn zeer tevreden over hun woning waarbij de toepassing van de collectieve duurzame energie installatie als positief en prettig wordt ervaren.

Naast het complete projectmanagement heeft Westvast B.V. tevens de belangen van AWM tijdens de realisatie van het project behartigd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Wessel.