Menu
  • Alexanderstraat Sleuteloverdracht - Westvast BV
  • Alexanderstraat Sleuteloverdracht - Westvast BV

Sleuteloverdracht
LEIDEN – Overhandiging eerste sleutel Alexanderstraat

Het is altijd een spannend moment: de dag waarop je de sleutels van je nieuwe woning krijgt. Op 1 november was het zover voor de eerste 14 bewoners van de nieuwbouw aan de Anna Paulownastraat en Alexanderstraat. Onder het genot van een gebakje tekenden zij (nieuwe huurders en terugkerende oud-bewoners) de huurcontracten. Onze directeur Gerda van den Berg overhandigde symbolisch een enorme eerste sleutel aan de groep. Waarna een ieder met eigen sleutels zijn/haar gloednieuwe huis binnentrad.

Comfortabel en luxe wonen
Precies een jaar geleden startte de bouw van 34 eengezinswoningen en drie appartementen in de Alexanderstraat e.o. Het eerste blok is nu opgeleverd. De bouw van de woningen is voorspoedig verlopen. De oplevering van de overige woningen staat gepland voor december en januari.
De nieuwe woningen liggen aan de rand van de stad. In het ontwerp is veel aandacht besteed aan kwaliteit en detail. Ze zijn zuinig in hun energieverbruik (label A), bieden voldoende woonoppervlakte en hebben een fijne bergruimte. Kortom een woning waar je in kunt groeien! Westvast verzorgt het projectmanagement.