Menu

Het is een bijzondere tijd voor iedereen. Vooropgesteld hopen wij dat u en uw dierbaren gezond zijn. Via dit bericht willen wij u op de hoogte brengen over de bereikbaarheid, beschikbaarheid en productiviteit van Westvast.

Met ingang van gisteren zullen al onze medewerkers de komende drie weken vanuit een thuisomgeving werken. In deze periode staan al onze medewerkers volledig tot uw beschikking maar omdat op kantoor niemand aanwezig is zal de telefoon daar niet te beantwoorden zijn. We vragen uw begrip daarvoor. Als u ons nodig heeft willen wij u vragen zoveel mogelijk via de mail contact te houden met onze medewerkers. Ook kunt u hen direct op hun mobiele telefoon benaderen. U vindt hun persoonlijke contactgegevens hier.

Ondanks de lastige situatie hebben we ons werk zodanig ingericht dat we aan alle projecten kunnen doorwerken zonder vertraging van onze kant. Voor het hebben van afspraken, workshops en overleggen zijn we wel zeer terughoudend en stellen we voor zoveel als mogelijk telefonisch of online af te handelen.

Wij vertrouwen erop dat met deze maatregel en werkwijze wij er alles aan doen om de huidige situatie het hoofd te kunnen bieden en zo goed mogelijk de continuïteit van de lopende projecten te waarborgen. Maakt u hier zich toch zorgen over, deel dit dan met uw contactpersoon binnen Westvast. Wanneer u dit bespreekbaar maakt, kunnen wij er alles aan doen om die zorgen weg te nemen.

Namens de directie van Westvast.