Menu
  • BEINSDORP - Start voorverkoop Nieuwe Dijk Wonen - Westvast BV

50 appartementen
BEINSDORP – Start voorverkoop Nieuwe Dijk Wonen

Op het (voormalige) terrein van (sloopbedrijf) Gebr. Nieuwendijk aan de Hillegommerdijk 374, heeft aannemingsmaatschappij Veenman & Vink in samenwerking met Westvast een plan ontwikkeld voor maximaal 50 appartementen. Het plan wordt op vrijdag 7 februari van 19 tot 21 uur en op zaterdag 8 februari van 11 tot 14 uur gepresenteerd in het Dorpshuis Het Eiland te Beinsdorp.

Wat kunt u verwachten
Tijdens de presentatie zal uitgelegd worden welke mogelijkheden dit plan aan starters biedt, maar ook de eengezinshuishoudens als senioren. De verwachting is dat de start verkoop in de 2e helft van dit jaar zal gaan plaatsvinden. Naast het projectteam, dat bestaat uit Veenman & Vink en de architect, is er ook een interieurarchitecte aanwezig die u al schetsend op ideeën kan brengen over de indelingen en alternatieven die dit woonconcept kan bieden.

Het nieuwbouw concept
Nieuwe Dijk Wonen is ontwikkeld op basis van een vernieuwend concept, waarbij de klant zelf kan bepalen hoe groot zijn of haar woning wordt en nog belangrijker waar in het gebouw. Een zogenaamd flexibel concept waar rekening gehouden kan worden met ieders woonwens. Naast de landelijke ligging aan de voet van de polder, maakt de entree naar het terrein het plaatje af. Via een heuse oprijlaan is het parkeerterrein bereikbaar waar ook meerdere garages beschikbaar zijn of zelfs een werkkamer of atelier op de begane grond. In totaal komen er op het terrein 2 gebouwen met maximaal 25 appartementen per gebouw. Hoe veel dat er uiteindelijk worden is afhankelijk van de types die gekozen worden.
Meer informatie over het project is te vinden op www.nieuwedijkwonen.nl